pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

UAB "VIP SALDUMYNAI" veikla ir kita informacija

UAB "VIP SALDUMYNAI" veikla ir kita informacija

Močiutės rauginti agurkėliai su duona

Močiutės rauginti agurkėliai su duona

„Loop“ viešbutis: atsiliepimai ir patirtys iš pirmų lūpų

„Loop“ viešbutis: atsiliepimai ir patirtys iš pirmų lūpų

Mėsmalė: Patarimai Kaip Išsirinkti ir Naudoti

Mėsmalė: Patarimai Kaip Išsirinkti ir Naudoti

Nekeptas Varškės ir Grietinės Tortas su Želė

Nekeptas Varškės ir Grietinės Tortas su Želė

Vištienos Kepenėlių Sriuba: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Vištienos Kepenėlių Sriuba: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Sveikiausi pusryčiai sportuojantiems

Sveikiausi pusryčiai sportuojantiems

Tobulos Traskios Vištienos Juostelės - Receptas ir Patarimai

Labai lengvas, skanus ir universalus patiekalas Pietums tiekiau karsta su ryziais ir sweet chilli sauce , labai tiko Vakare suvalgem saltus, su Daumantu kinietisku pomidoru padazu.

Tobulos Traskios Vištienos Juostelės - Receptas ir Patarimai

Valgymo kultūra XVIII a. Vilniaus universitete

Valgymo kultūra XVIII a. Vilniaus universitete

Valgykla-Kavinė "Laigis" Biržuose: Dienos Pietūs ir Renginių Nuoma

Valgykla-Kavinė "Laigis" Biržuose: Dienos Pietūs ir Renginių Nuoma

Kaimiški sausainiai receptas per mėsmalę

Kaimiški sausainiai receptas per mėsmalę

Beatos Nicholson Raugintų Kopūstų Receptas

Beatos Nicholson Raugintų Kopūstų Receptas

Naminė duona: gardi ir sveika

Naminė duona: gardi ir sveika

Kaip pasigaminti kebabų mėsą namuose

Kaip pasigaminti kebabų mėsą namuose

Gardus troškinys su pupelėmis: Žingsnis po žingsnio receptai

Gardus troškinys su pupelėmis: Žingsnis po žingsnio receptai

Salotos prie žuvies: papildykite savo žuvies patiekalą skaniais ingredientais

Salotos prie žuvies: papildykite savo žuvies patiekalą skaniais ingredientais