pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip pagerinti vištienos kepsnelius - patarimai ir receptai

Pagerinti vistienos kepsneliai

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “vistienos kepsneliai su krakmolu” rasta receptų 1000Vištienos kepsniukai - blyneliaiSpalvingas orkaitėje keptas vištienos kepsnys su daržovėmis ir sūriu
Reikalingi ingredientai:

Vištienos filė

500 gramų

Druska

pagal skonį

Pipirai

pagal skonį

Miltai

3~4 šaukštai

Aliejus

5~6 šaukštai

Reklama

Gaminimo eiga

1. Vištienos filė supjaustykite maždaug 1 centimetro storio gabalėliais.

2. Lengvai, nes vištienos mėsa labai minkšta, išmuškite plaktuku.

Reklama

4. Į lėkštę suberkite miltus.

Reklama

5. Jame kruopščiai apvoliokite kepsnelius.

6. Padėkite keptuvę ant stiprios ugnies ir įkaitinkite aliejų.

Reklama

7. Kepsnelius sudėkite į verdantį aliejų ir apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

8. Patiekite karštą su bet kokiu garnyru ar salotomis.

Šaltinis: povar.ru

Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)

Puikūs vištienos kepsneliai natūraliame jogurte

Jums reikės:

Gaminimo eiga:

Nuplautą vištienos krūtinėlę nusausinkite, supjaustykite plonais gabalėliais, pasūdykite, pagardinkite ir įtrinkite išspaustu česnaku. Gerai mėsą kurį laiką palaikyti šaldytuve, bet jei neturite tam laiko, galite su ja dirbti iš karto. Dažniausiai laikau mėsą šaldytuve visą naktį, tada ji būna skaniausia.

Dubenyje sumaišykite jogurtą su smulkiai tarkuotu sūriu, išspaustu česnaku ir kiaušiniais. Šiuo mišiniu aptepkite vištienos gabalėlius ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Likusį mišinį sluoksniuokite ant mėsos.

Galiausiai apibarstykite mėsą džiūvėsėliais, pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 200-220 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes.

Vištienos ir mocarelos kepsneliai

Prikelkime antram gyvenimui senus gerus vištienos kepsnelius! Aha, tuos pačius, nuo senų laikų kepamus su majonezu ir krakmolu, tik šįkart – trupučiuką kitaip.

Dar skanesni, dar sultingesni, su dar daugiau daržovių ir žalumynų, o tas išsilydęs mocarelos sūris… Valgydama nesilioviau kartoti „kaip skanu, kaip skanu!”, nes taip ir buvo. Tikrai kepsiu dar daug kartų – kepkite ir jūs!

Kepsneliai tokie sultingi, kad man prie jų nesinorėjo visiškai jokio padažo. Valgiau su aštrokais mažais konservuotais agurkėliais, bet kaip garnyras tiktų bet kokios mėgstamos daržovės.

Vištienos kepsneliai su česnaku

Jums reikės:

  • 4 vištienos krūtinėlės;
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus;
  • 40 g sviesto;
  • laiškiniai česnakai;
  • 200 g šviežių grybų;
  • 1 valgomas šaukštas paprastų miltų;
  • 300 ml plaktos grietinėlės;
  • druskos ir pipirų pagal skonį;
  • jei nededate laiškinio česnako, petražoles dėkite kepimo pabaigoje.

Gaminimo eiga:

Krūtinėles nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, keptuvėje įkaitinkite sviestą, aliejų ir apkepkite krūtinėles iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 min. Išimkite krūtinėlę iš keptuvės ir į tą pačią keptuvę suberkite griežinėliais pjaustytus grybus ir laiškinius česnakus ir kepkite 2-3 minutes.

Po minutės suberkite miltus, grietinėlę, prieskonius ir viską gerai išmaišykite, suberkite apkeptas krūtinėlėmis ir dar pakepinkite 5 minutes ant silpnos ugnies. Patiekite su ryžiais arba makaronais.