pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Skaniausias Vištienos Marinatas - Nepakartojamas Skonis ir Paprastas Paruošimas

Paprastas vištienos marinatas – skanus receptas

Paprastas vištienos marinatas padeda vištienai gauti unikalių skonių. Turime 6 paprastų receptų, kurie neprašo daug laiko. Jie tinka įvairiems patiekalams, pvz., BBQ ar šašlykams.

Marinuotą vištieną reikia laukti bent valandą. Bet geriausia laukti per naktį. Tada mėsa bus labiau paprastas vištienos marinatas, vištienos receptai, natūralūs marinatas skonį.

5 gardžiausi marinatai vištienai: nuo aštraus iki saldaus

Kiek šeimoj narių – tiek nuomonių, kokia vištiena skaniausia. Galite skirtingomis dienomis eksperimentuoti su skirtingais skoniais, arba iškart paruošti kelis skirtingus iešmelių variantus. Marinatams nereikės nei daug, nei įmantrių ingredientų, tad pietūs ar vakarienė bus taupūs, tačiau be galo skanūs. Pranešime žiniasklaidai „Iki“ kulinarijos technologė G. Urbonavičiūtė dalijasi 5 vištienos marinato idėjomis.

Šaltinis:

„Pranešimas spaudai“ - tai naujienų agentūrų, juridinių ir fizinių asmenų sukurti bei platinami pranešimai apie paslaugų, gaminių, įmonių ar įstaigų naujienas ir pan. Spręsdama dėl turinio publikavimo UAB „15min“ atsižvelgia į informacijos aktualumą, naudą visuomenei, viešąjį interesą. Už šio turinio skelbimą UAB „15min“ nėra atlyginama. Redakcija turi teisę pranešimus redaguoti, trumpinti, papildyti, šalinti tekste esančias nuorodas ir pavadinimus.

Grilyje kepta vištiena ir ananasai / Vida Press nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidąTemos: 5 Receptai Vištiena Maistas Marinatas Grilis

Kiaulienos šašlykas, marinuotas su mineraliniu vandeniu

Gazuotas mineralinis vanduo marinuojamai mėsai priduoda minkštumo sultingumo. Su šiuo receptu galite improvizuoti, bet svarbu pastebėti, kad reikėtų atkreipti dėmesį į pasirinkto mineralinio sūrumą - kuo jis sūresnis, tuo mažiau papildomai dėkite druskos į mėsą.

Panašūs receptai

WASABI MARINATAS VIŠTIENAI

Vištienos šašlykas grietinės ir pomidorų padažo marinate

Kiaulienos nugarinės marinatas

Jamaikietiškas marinatas

MARINATAS SU APELSINAIS VIŠTIENAI

MARINUOTI VIŠTIENOS SPARNELIAI

KEPTOS STINTOS (+ MARINATAS)

Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")

Skaniausias alyvuogių marinatas su medumi ir česnakais

Pikantiški 6 šašlykų receptai

Geriausias mėsos marinato receptas. 40 minučių ir baigta!

Lietuvių mėgstami vištienos grilio skoniai: norintiems skaniausio rezultato – išduoda kokių klaidų nedaryti

Šilta vasara neatsiejama nuo grilio skonių – kepti juk galime viską: daržoves, višieną, sūrį ir net vaisius. Visgi neretai trokštantiems skaniausio rezultato tenka pasitenkinti pernelyg greitai apskrudusiais ar net apdegusiais kepsneliais, išsausėjusia mėsa. Kodėl taip nutinka? Kokių klaidų vengti marinuojant vištieną ir kokiems skoniams lietuviai negali atsispirti?

Šaltinis:ReklamaTurinio kontrolė – užsakovo rankose, redakcija neprisidėjo prie turinio kūrimoVilniaus paukštyno gaminiai / Gamintojo nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidąTemos: 6 Marinatas Maistas Grilis „Vilniaus paukštynas“, AB Vištiena „Tooobulas grilis“

Apie tai mes kalbamės su „Vilniaus paukštyno“ naujų produktų kūrimo vadovu ir maisto gamybos technologu Pauliumi Unguraičiu, kuris dalinasi naudingais patarimais, kaip paruošti vištieną griliui, kad ji būtų sultinga, minkšta ir gardi, o siekiantiems sutaupyti laiko ir būti užtikrintiems dėl skonių, primena, jog visada galima įsigyti jau paruoštų kepti produktų.