pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Jautienos Liežuvio Akcija - Viskas, Ką Reikia Žinoti

Aprašymas

Jautienos liežuvis tai populiarėjantis delikatesas. Žole šeriamos jautienos, liežuvis yra nuostabiai švelnus ir kvapnus. Paruošti nesunku, tiesiog troškinkite liežuvį, kol suminkštės, tada susmulkinkite arba supjaustykite griežinėliais, kad galėtumėte mėgautis puikiu skoniu.

Liežuvio troškinys su pomidorais

Reikės:

Liežuvį išvirkite aukščiau aprašytu būdu. Sultinio neišpilkite, jo reikės troškiniui.

Keptuvėje ant vidutinės kaitros ištirpinkite sviestą ir pakepinkite susmulkintą svogūną. Kai svogūnas bus gražiai apskrudęs, suberkite susmulkintą česnaką ir patroškinkite pora minučių. Galiausiai sudėkite pomidorus bei jalapeno pipirus ir dar pakepinkite dvi minutes.

Sudėkite gabaliukais supjaustytą liežuvį ir supilkite stiklinę sultinio. Patroškinkite 8 minutes, pagardinkite raudonėliu. Patiekite su ryžiais.

Sudedamosios dalys

Virtam jautienos liežuviui paruošti reikės:

  • jautienos liežuvis – 1,3 kg;
  • morkos – 1 vnt;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • lauro lapas – 1 vnt;
  • vandens – 3-4 pirštai virš liežuvio lygio;
  • druskos, juodųjų pipirų – pagal skonį.

Maisto gaminimo procesas

  1. Kruopščiai nuplaukite liežuvį, nušveiskite jį. Į puodą sudėkite liežuvį, morką ir svogūną. Supilkite šaltą vandenį ir užvirkite.
  2. Kruopščiai nuplaukite liežuvį, tada jį nušveiskite. Į keptuvę sudėkite liežuvį, morkas ir svogūnus. Supilkite šaltą vandenį ir palikite užvirti.
  3. Užvirinkite, nugriebkite putas, sumažinkite ugnį ir toliau virkite.
  4. Užvirinkite, nuimkite putas, sumažinkite ugnį ir toliau virkite.
  5. Nuėmę putas, sudėkite lauro lapą, druską ir pipirus.
  6. Nukošę sudėkite lauro lapą, druską ir pipirus.
  7. Jautienos liežuvį virkite 3 valandas.
  8. Jautienos liežuvį virkite 3 valandas.
  9. Kai liežuvis iškeps, išjunkite ugnį.
  10. Kai liežuvis iškeps, išjunkite ugnį.
  11. Virtą jautienos liežuvį sudėkite į dubenį.
  12. Virtą liežuvį sudėkite į dubenį.
  13. Įdėkite dubenį su liežuviu į kriauklę ir įjunkite šaltą vandenį. Tegul vanduo visiškai apsemia dubenėlyje esantį liežuvį.
  14. Įdėkite dubenį su liežuviu į kriauklę ir įjunkite šaltą vandenį. Leiskite vandeniui visiškai užlieti liežuvį dubnyje.
  15. Po 2-3 minučių liežuvio oda lengvai ir visiškai nusilups.
  16. Po 2-3 minučių liežuvio oda lengvai ir visiškai nusilups.
  17. Nuluptą liežuvį atvėsinkite, tada jį plonai supjaustykite ir patiekite. Tarkuoti krienai su grietine yra puikus pagardas prie virto jautienos liežuvio.
  18. Leiskite nuluptam liežuviui atvėsti, tada supjaustykite plonais griežinėliais ir patiekite. Tarkuoti krienai su grietine yra puikus virtos jautienos liežuvio pagardas.
  19. Gero apetito!

Black Aberdeen Sauso Brandinimo Rib eye steikas 300 g.

€ 19.99 /pak.

Veislė – Black Aberdeen

Kilmės Šalis – Jugtinė Karalystė

Apdorojimo ir Brandinimo šalis – Belgija (Delaet Van Haver)

Pakuotė – 300 g., vakumine

Šaldyta šokiniu šaldymu

Reali produkto išvaizda gali skirtis nuo nurodytos nuotraukoje.

€ 54.99 /kg.

Black Angus jautienos nugarinė (striploin)
Kilmės šalis – JAV
Užšaldyta arba atvėsinta (pagal turimus likučius)
Vakuumuota pakuotė.
Pakuotė apie – 5kg.
Laikymo sąlygos – 18C. (jei šaldyta), +2C – +5C (jei atvėsinta)

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti
Pagaminimo data: nurodyta ant pakuotės
Tinka vartoti iki: nurodyta ant pakuotės

Reali produkto išvaizda gali skirtis nuo nurodytos nuotraukoje.

Mūsų produkcijos galite įsigyti: el. parduotvėje – pristatymas nemokamas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje. Produktus apžiūrėti gyvai, susipažinti ir įsigyti galite mūsų ofise Kaune

MANO PASKYRA

  • Mano Paskyra
  • Užsakymų Istorija