pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

„Bernelių užeiga”: nuo gardžių patiekalų iki įsimintinų švenčių

„Bernelių užeiga” nuo seno garsėja gardžiais patiekalais ir lankytojus traukia patraukliomis kainomis.

Aukščiausio lygio aptarnavimas

Čia ruošiamos vaišės ne tik paprastiems miestelėnams, bet ir aukščiausio rango šalies ir užsienio pareigūnams.

  • Atstovavome Lietuvą tarptautinėje parodoje EXPO 2015 Milane ir EXPO 2010 Kinijoje.
  • Esame laimėję konkursus rengti aukšto lygio priėmimus, protokolines vakarienes, vaišes.
  • Aptarnaujame LR Teisingumo ministerijos, LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, LR Žemės ūkio ministerijos, Kauno miesto savivaldybės darbuotojus ir svečius iš visos Lietuvos bei užsienio.

Organizavome vaišes „Skandagra”, „Linava”, „Hansabanko”, „Kauno grūdų”, „Volfo Engelmann”, leidyklos „Šviesa”, „DojusAgro” ir daugelio kitų įmonių darbuotojams ir klientams.

Mums buvo suteikta garbė pristatyti Lietuvą ir surengti vaišes Rudens lygiadienio šventėje, kuri vyko LR nuolatinėje atstovybėje Briuselyje.

Šventės ir pokyliai pagal Jūsų pageidavimus

Pasikliaudami restoranų „Bernelių užeiga” kolektyvo patirtimi ir išradingumu galime surengti smagią ir įsimintiną šventę ar pokylį Jūsų šeimai, draugams ar įmonės darbuotojams.

Atvyksime į Jūsų gimtąjį miestelį, mėgstamą sodybą ar prie jūros… su palapinėmis, karietomis ir visa svita - virėjais, padavėjais, muzikantais ir t.

Valgiaraštį sudarysime, atsižvelgdami į renginio temą ir Jūsų piniginės storį.

Meniu įvairovė

„Bernelių užeiga” siūlo platų patiekalų asortimentą kiekvienam skoniui.

  • Kūčiukai: Mūsų kepti gardūs kūčiukai (200g).
  • Krevetės keptuvėlėje: Ypatingai marinuotos krevetės, keptos su alyvuogių aliejumi, sviestu ir daržovėmis.
  • Prosecco krevetės: Ypatingai marinuotos krevetės prosecco ir grietinėlės padaže, keptos su vyšniniais pomidoriukais ir špinatais.
  • Švilpikai: Bulvinės bandelės keptos krosnyje.

Virtuvės šefas namuose

„Bernelių užeiga” siūlo gaminių liniją „Virtuvės šefas namuose”, kuri leidžia patiems pasigaminti lietuviškus patiekalus namuose.

Pasaulinės didžkukulių dienos proga, restorano šefai paruošė specialų rinkinį, skirtą Jums pagaminti populiariuosius didžkukulius namuose savo rankomis!

Pagaminti labai paprasta ir tai gali būti smagi edukacinė pramoga gaminant šeimoje kartu su vaikais.

Siūlome keletą įdarų: mėsos, varškės, grybų.

  • Didžkukuliai (8 vnt.): Nereikės nieko nei tarkuoti, nei nusunkti, nei pjaustyti.
  • Rinkinys su padažais ir prieskoniais.
  • Įtrauktas receptas, kaip žingsnis po žingsnio pagaminti.

Taip pat galite įsigyti jau paruoštų patiekalų:

  • Krautuvėlės kepti kijevo kotletai (4 vnt.).
  • Krautuvėlės nekepti žemaičių blynai (4 vnt.).
  • Krautuvėlės kepti kiaulienos karbonadai (4 vnt.).
  • Krautuvėlės balandėliai (4 vnt.).
  • Krautuvėlės kepti mamos kotletai (4 vnt.).
  • Krautuvėlės švilpikai (600 g).
  • Krautuvėlės vėdarai (1 kg).

Gaivieji gėrimai

  • Ekologiška beržų sula (0,33l): mėtų, imbiero ir laimo arba citrinų skonio. 100% natūrali.
  • Gintarinė Kombuča (0,3l): egzotiškas mangas, kinrožė ir granatas, klasika arba imbieras su citrina.

Kava ir desertai

Laikrodžiui mušant 11 val. Gal puodelį juodos kavos? Jei taip, būtinai pasimėgaukite ir mūsų desertais, kurie tiesiog tirpsta burnoje.

Gyvos muzikos vakarai ir ypatingi renginiai

Šalia Operos ir baleto teatro įsikūrusioje užeigoje kviečiame ne tik skaniai papietauti, bet ir puikiai praleisti laiką čia rengiamuose gyvos muzikos vakarėliuose.

Restorano erdvės - idealiausia vieta kartu su bičiuliai paminėti gimtadienį ar kitą svarbią progą. Juolab, kad esame pasiruošę pildyti net pačius didžiausius Jūsų įnorius.

  • Pageidaujate atlikėjo? Bus.
  • Norite ypatingo gurmaniško vaišių stalo?

Mažųjų gimtadieniams - ypatingas dėmesys. Kodėl gi šventės nepaversti jaunųjų mokslininkų laboratorija ar cirko arena?

Edukacinėmis programomis norime papasakoti maisto, kuris keliauja į Jūsų lėkštes, istoriją.

Kontaktai

Adresas: Gedimino pr. 19/J. El. p. 8 615 26 812.