pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kiaulienos Kepsnys - Kalorijos ir Maistinė Vertė

Kaip laikyti likučius

  • Likusius kiaulienos kepsnius laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų arba šaldiklyje iki 3 mėnesių.
  • Likučius susmulkinkite ir sudėkite į troškintą arba sodų troškinį.

Ar jūsų šeimai patiko šis kiaulienos kepsnio receptas? Žemiau palikite įvertinimą ir komentarą.

Kiek kalorijų yra košėje?

Košės pavadinimas Kalorijos (100g)
Kiek kalorijų turi Manų košė? 101 kcal
Kiek kalorijų turi Kvietinė košė? 83 kcal
Kiek kalorijų turi Grikiai? 94 kcal
Kiek kalorijų turi Avižinė košė? 68 kcal
Kiek kalorijų turi Ryžių košė? 123 kcal
Kiek kalorijų turi Bulvių košė? 77 kcal
Receptai
Žemiau galite rasti dalį nemokamų mūsų Keto mitybai pritaikytų receptų.
  • 2022-11-30
  • Dovilė
Kiaušiniai su špinatais ir sūriu

Porcijos: 4 Paruošimo laikas: 10 min. Gaminimo laikas: 25-30 min. Jums .

  • 2022-12-03
  • Dovilė
Aštri sūrio užtepėlė

Porcijos: 10 Paruošimo laikas: 5 min. Gaminimo laikas: 5 min. Jums reikės: · .

  • 2022-11-30
  • Dovilė
Kiaušinienė su šonine

Keto Kiaušinienė su šonine yra skanus ir maistingas patiekalas, kuris .

  • 2022-11-30
  • Dovilė
Paprikos įdarytos sūriu

Porcijos: 4 Paruošimo laikas: 10 min. Gaminimo laikas: 25 min. Jums .

  • 2022-12-02
  • Dovilė
Skrudinti žolelių traškučiai

Porcijos: 75 krekerių Paruošimo laikas: 10 min. Gaminimo laikas: 120 min. Jums reikės: .

  • 2022-11-30
  • Dovilė
Angelų kiaušiniai

Porcijos: 2 Paruošimo laikas: 30 min. Jums reikės: · 4 kietai virti .

Kaip pasigaminti orkaitėje keptus kiaulienos kotletus

  1. Sūrymas: Sūrymą užvirinkite ir atvėsinkite (receptas žemiau). Sūrykite kotletus mažiausiai 30 minučių, iki dviejų valandų.
  2. Įtrinkite: Kiaulienos kotletus pagardinkite ruduoju cukrumi.
  3. Kepti ant paruoštos keptuvės, kol kotletai pasieks vidinę 140°F temperatūrą.

Naudokite an momentinio nuskaitymo termometras siekdami geriausių rezultatų. Kiauliena turi pasiekti 145°F vidinę temperatūrą. Išimkite jį iš orkaitės 140 ° F temperatūroje, nes ilsėdamasis toliau kils temperatūra.

  • Naudokite ¾ colio storio nugarinės kotletus be kaulų. Sureguliuokite kepimo trukmę tirštesniems arba plonesniems kiaulienos gabalėliams. Kiaulienos gabalėlius su kaulais gali prireikti šiek tiek ilgiau virti.
  • Sūrymas yra lengvas, todėl kotletai tampa minkšti ir kvapnūs – jei sūrymą praleisite, įberkite druskos.
  • Tiesiog kaip kiaulienos nugarinėgerai, jei kotletai yra šiek tiek rausvi viduryje.
  • Kepkite iki 140 °F vidinės temperatūros storiausioje vietoje. Leiskite kotletėms pailsėti, kol temperatūra pakils iki 145 °F (kepimas pernešant).
  • Likusius virtus kiaulienos kotletus laikykite sandariame inde šaldytuve iki keturių dienų.

Kiaulienos kepsniai – išleiskite su centais

Kiaulienos kepsnys yra minkšti kiaulienos gabalėliai, kurie greitai paruošiami savaitės vakarienei.

Kiaulienos kepsniai, pagardinti šviežiomis žolelėmis, patiekiami su kreminiu sviesto padažu, kuris bet kokį patiekalą paverčia šedevru!

  • Kiaulienos kepsniai yra gražiai marmuriniai, juos išlaiko švelnus ir drėgnas.
  • Šiam receptui reikia labai nedaug ingredientų.
  • Nors kepsniai tiesiog pagardinti, sviestinis padažas turi puikų skonį.
  • Šis receptas yra kaip lengva, nes ji yra elegantiška! Patiekite su paprastomis išmaišytomis salotomis, vakarienės suktinukais ir taure vyno!

Išpjova paruošiama greitai ir paprastai

Pasak D.Bartošiaus, ruošiant išpjovą, tereikia pašalinti paviršinę plėvelę. Mėsą galima pamarinuoti druska, pipirais, žolelėmis, česnaku. „Ilgai išpjovos marinuoti nereikia: supjaustykite riekelėmis, pabarstykite druska, pipirais ir iš karto galima kepti“, – sako technologas.

Sugadinti išpjovos praktiškai neįmanoma. „Reikia vengti tik vienos klaidos – per ilgo kepimo laiko, kad mėsa neperdžiūtų“, – perspėja mėsos specialistas.

Kiaulienos išpjova / 123RF.com nuotr.

D.Bartošius primena ir bendras mėsos kepimo taisykles, kurios tinka ir išpjovai:

prieš kepant mėsą palaikykite kambario temperatūroje apie pusvalandį, kad sušiltų.

Iškepus leiskite kepsniui pailsėti apie 10 min., kad tolygiai pasiskirstytų mėsos sultys.

Išpjovą galima kepti keptuvėje, vidutinis kepimo laikas 4–5 min. iš abiejų pusių, viduje mėsa turi likti rausva.

Dar paprasčiau išpjovą pagaminti orkaitėje, jos ruošimo laikas trumpesnis nei kitų mėsos dalių.