pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip žymimos kalorijos maisto produktuose

Kaip žymimos kalorijos maisto produktuose

Jautiena raudono vyno padaže - Šviežių skonių derinys

Mėsą ir daržoves užmarinuojame jautieną nusausiname ir dedame į didelį dubenį, suberiame stambiais gabalais supjaustytas daržoves, tuomet viską užpilame vynu, pagardiname rozmarinais, uždengiame maistine plėvele ir paliekame vėsioje vietoje 12 valandų marinuotis.

Jautiena raudono vyno padaže - Šviežių skonių derinys

Tobula Vištienos Krūtinėlė su Soja ir Medumi: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Tobula Vištienos Krūtinėlė su Soja ir Medumi: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Duonos Kepyklos Verslo Planas

Duonos Kepyklos Verslo Planas

Morkų Pyragas su Datulėmis: Receptas

Morkų Pyragas su Datulėmis: Receptas

Tobulas Vištienos Marinatas Rūkymui: Skanu ir Aromatinga

Tobulas Vištienos Marinatas Rūkymui: Skanu ir Aromatinga

„Silikomart“ silikoninės kepimo formos: atsiliepimai ir apžvalga

„Silikomart“ silikoninės kepimo formos: atsiliepimai ir apžvalga

Avienos priekinio kumpio paruošimas: receptai ir patarimai

Avienos priekinio kumpio paruošimas: receptai ir patarimai

Baltymai, Angliavandeniai, Riebalai: Svarbiausi Mitybos Aspektai ir Produktų Apžvalga

Baltymai, Angliavandeniai, Riebalai: Svarbiausi Mitybos Aspektai ir Produktų Apžvalga

Kaip valgyti vakarienei norint priaugti svorio: Receptai ir patarimai

Kaip valgyti vakarienei norint priaugti svorio: Receptai ir patarimai

Silkės Užkandis su Morkomis: Nesenstanti Klasika

Silkės Užkandis su Morkomis: Nesenstanti Klasika

Nimbamedžio aliejaus nauda dantims pagal Ajurvedą

Nimbamedžio aliejaus nauda dantims pagal Ajurvedą

Tikri kibinai: receptas ir gaminimo paslaptys

Tikri kibinai: receptas ir gaminimo paslaptys

Trapių Sausainių Juostelių Receptai: Nuo Tradicijų Iki Šiuolaikinių Interpretacijų

Trapių Sausainių Juostelių Receptai: Nuo Tradicijų Iki Šiuolaikinių Interpretacijų