pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Gardžios menkių kepenėlių salotos: greitas receptas

Gardžios menkių kepenėlių salotos: greitas receptas

Keksiukų Receptai Beatos Virtuvėje

Keksiukų Receptai Beatos Virtuvėje

Keksiukų receptai su kefyru: purūs, skanūs ir lengvai pagaminami

Keksiukų receptai su kefyru: purūs, skanūs ir lengvai pagaminami

Ruginės Duonos Receptas: Tradicinis Lietuviškas Skanėstas Jūsų Namuose

Ruginės Duonos Receptas: Tradicinis Lietuviškas Skanėstas Jūsų Namuose

Tiršta Sūrio Sriuba su Grybais: Lengvas Receptas

Tiršta Sūrio Sriuba su Grybais: Lengvas Receptas

Šventinė įdaryta kiaulienos nugarinė: žingsnis po žingsnio

Šventinė įdaryta kiaulienos nugarinė: žingsnis po žingsnio

Palo Santo Aliejus: Nauda, Savybės ir Panaudojimas

Palo Santo Aliejus: Nauda, Savybės ir Panaudojimas

Naminė juoda duona duonkepėje: lengvas ir skanus receptas

Naminė juoda duona duonkepėje: lengvas ir skanus receptas

Pati Stipriausia Kava: Rūšys, Paruošimo Būdai ir Skonio Ypatumai

Pati Stipriausia Kava: Rūšys, Paruošimo Būdai ir Skonio Ypatumai

Avižiniai Sausainiai: Skanūs ir Sveikuoliški Receptai

Avižiniai Sausainiai: Skanūs ir Sveikuoliški Receptai

Avokado Sumuštiniai su Lašiša: Receptai ir Patarimai

Avokado Sumuštiniai su Lašiša: Receptai ir Patarimai

Kaip Pasigaminti Sūrį su Sausainiais: Receptas

Kaip Pasigaminti Sūrį su Sausainiais: Receptas

Kiek Laiko Reikia Virti Makaronus: Tikslus Gidas Pagal Rūšis

Kiek Laiko Reikia Virti Makaronus: Tikslus Gidas Pagal Rūšis

Greito pyrago su slyvomis receptai

Greito pyrago su slyvomis receptai

Salotos su rūkyta vištiena ir ananasais: Gurmaniškas receptas

Salotos su rūkyta vištiena ir ananasais: Gurmaniškas receptas

Bekonas: Iš kokios mėsos gaminamas ir kuo skiriasi nuo kitų kiaulienos produktų?

Bekonas: Iš kokios mėsos gaminamas ir kuo skiriasi nuo kitų kiaulienos produktų?

Kalorijos ir maistinė vertė: viskas, ką reikia žinoti

Kalorijos ir maistinė vertė: viskas, ką reikia žinoti

Kiaulės kojos greitpuodyje: kiek laiko virti, kad būtų minkštos?

Kiaulės kojos greitpuodyje: kiek laiko virti, kad būtų minkštos?