
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Bent jau aš, jeigu seniau galvodavau apie tai, ko gi čia labiau norėčiau , šiandien kur kas labiau stengiuosi įvertinti, o kiek gi čia tam prireiks laiko.
Juos galite keisti pagal savo skonį, naudoti daugiau įvairių daržovių, prieskonių, tačiau būtina laikytis vienos taisyklės - guliašą ilgai troškinti ant nedidelės ugnies.
Gaminimo eiga į didelį puodą įdėkite kiaulės liežuvį ir užpilkite vandeniu, užkaiskite ir verdant nugraibykite putas, vandenį pasūdykite virimui įpusėjus.