pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sumuštiniai su Ikrais: Gurmaniški Receptai ir Patarimai

Sumuštiniai su Ikrais: Gurmaniški Receptai ir Patarimai

Šviežių Kopūstų Sriuba su Pievagrybiais: Tradicinis Receptas

Šviežių Kopūstų Sriuba su Pievagrybiais: Tradicinis Receptas

Balandžiai be mėsos - skanūs ir sveiki receptai

Gal šis receptas daugumai jau seniai žinomas, bet aš jį buvau visai pamiršus, paskutiniu metu gamindavau arba tinginio balandėlius arba tradicinius, bet po to prisiminiau, kad ir taip kažkada gamindavau ir nereikia nerimauti, kad balandėliai neprisviltų.

Balandžiai be mėsos - skanūs ir sveiki receptai

Kaip pagaminti vištų kepenėles: receptai

Kaip pagaminti vištų kepenėles: receptai

Jogurtinis Padažas: Receptai ir Panaudojimo Būdai

Jogurtinis Padažas: Receptai ir Panaudojimo Būdai

Varškės Bučinukai: Tradicinis Receptas

Varškės Bučinukai: Tradicinis Receptas

Pica namuose Lazdijai: receptai

Pica namuose Lazdijai: receptai

Cukinija su Faršu: Įdarykite ir Kepkite Orkaitėje!

Cukinija su Faršu: Įdarykite ir Kepkite Orkaitėje!

Vyno Užkandžių Sumuštiniai: Receptai

Vyno Užkandžių Sumuštiniai: Receptai

Užkandžių ir Sumuštinių Užsakymas Į Namus: Skanus Sprendimas Jūsų Šventėms

Užkandžių ir Sumuštinių Užsakymas Į Namus: Skanus Sprendimas Jūsų Šventėms

Kavos ir arbatos poveikis B grupės vitaminų įsisavinimui

Kavos ir arbatos poveikis B grupės vitaminų įsisavinimui

Kaip Paruošti Stirnienos Mėsą - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Ilgesnius šonkaulius patogiau padalinti, supjaustyti po vieną vienam žmogui turėtų pakakti 3-4 šonkaulių, bet tai taip pat priklauso nuo šonkaulių storio, kiek mėsos ant jų palikta, to ar prie šonkaulių tieksite garnyrą.

Kaip Paruošti Stirnienos Mėsą - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Linų Sėmenų Aliejus: Sudėtis, Savybės ir Vartojimas

Linų Sėmenų Aliejus: Sudėtis, Savybės ir Vartojimas

Virtų bulvių cepelinai su manų kruopomis: tradicinis receptas naujai

Virtų bulvių cepelinai su manų kruopomis: tradicinis receptas naujai

Avienos Mėsa: Savybės, Auginimas ir Kainos Lietuvoje

Avienos Mėsa: Savybės, Auginimas ir Kainos Lietuvoje