pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Varškės Skarelės su Obuoliais: Vaikystės Skonis

Varškės Skarelės su Obuoliais: Vaikystės Skonis

Naminiai mėsainiai su kiauliena: tobulo skonio receptas

Naminiai mėsainiai su kiauliena: tobulo skonio receptas

„Gradiali“ Palangoje: Jūsų sveikatingumo oazė prie Baltijos jūros

„Gradiali“ Palangoje: Jūsų sveikatingumo oazė prie Baltijos jūros

Jautienos Bernų Dešra: Sudėtis ir Aprašymas

Jautienos Bernų Dešra: Sudėtis ir Aprašymas

Deivydo Praspaliausko Degustacinės Vakarienės: Kulinariniai Patyrimai ir Atsiliepimai

Deivydo Praspaliausko Degustacinės Vakarienės: Kulinariniai Patyrimai ir Atsiliepimai

Avižiniai dribsniai: 10+ idėjų pusryčiams, pietums ir vakarienei

Avižiniai dribsniai: 10+ idėjų pusryčiams, pietums ir vakarienei

Acetono kvapas iš burnos: priežastys, simptomai ir gydymo būdai

Acetono kvapas iš burnos: priežastys, simptomai ir gydymo būdai

Žuvis ant Kūčių stalo: originalūs ir skanūs receptai

Žuvis ant Kūčių stalo: originalūs ir skanūs receptai

Kaip Užšaldyti Kukurūzus Žiemai: Patarimai ir Gudrybės

Kaip Užšaldyti Kukurūzus Žiemai: Patarimai ir Gudrybės

Makaronų su Kumpiu ir Sūriu Receptai

Makaronų su Kumpiu ir Sūriu Receptai

Varškė – puikus pasirinkimas sportuojantiems: receptai

Varškė – puikus pasirinkimas sportuojantiems: receptai

Juodosios garstyčios: universalus produktas jūsų virtuvei

Juodosios garstyčios: universalus produktas jūsų virtuvei

Makaronų su vištiena receptai

Makaronų su vištiena receptai

Saldžiai pikantiška vištiena: marinatas su medumi

Saldžiai pikantiška vištiena: marinatas su medumi

Vaiko Kambario Interjeras: Patarimai Kuriant Jaukumą ir Funkcionalumą

Vaiko Kambario Interjeras: Patarimai Kuriant Jaukumą ir Funkcionalumą

Duona: nauda ar žala? Faktai ir mitai

Duona: nauda ar žala? Faktai ir mitai

Marinuoti burokėliai: receptai ir patarimai

Marinuoti burokėliai: receptai ir patarimai

Vaistų gamybos receptai: viskas, ką reikia žinoti

Vaistų gamybos receptai: viskas, ką reikia žinoti

Kiniskos vištienos sriubos gaminimo receptas

Gaminti kinietišką maistą namuose nėra sudėtinga, bet, norint išties restoraniško skonio, svarbu nesukčiauti ir nekeisti reikiamų ingredientų tais, kuriuos tiesiog turim po ranka.

Kiniskos vištienos sriubos gaminimo receptas

Geriausi karšti patiekalai iš vištienos krūtinėlės

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas 5 Ingridientai 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų virtų vištienos ketvirčių arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena ,1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio kuris.

Geriausi karšti patiekalai iš vištienos krūtinėlės