Troškinta aviena su daržovėmis
600 g avienos su kaulais,
40 g riebalų,
prieskonių,
druskos,
miltų apvoliojimui,
800 g įvairių daržovių: morkų, bulvių, ropių, pupų ar pupelių, gelteklių, moliūgų, pomidorų, svogūnų, porų (nebūtina imti visų rūšių daržoves).
Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama į puodą, užpilama trupučiu karšto vandens ir troškinama 30-40 min. Tada sudedamos daržovės (jos gali būti apkepintos riebaluose arba neapkepintos). Tik pupos ar pupelės išverčiamos atskirai, nes ilgai verda. Sudėjus visas daržoves, prieskonius ir likusius riebalus, troškinama orkaitėje, kol visos daržovės suminkštės.
Patiekiant mėsa išimama iš daržovių, sudedama į pašildytą pusdubenį, šalia sudedamos troškintos daržovės ir užpilama perkoštu padažu, kuriame buvo troškinama.
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.
Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugaiReceptų: 11668- Valgių receptai
- Pasaulio virtuvės
- Gėrimų receptai
- Receptų rinkiniai
- Konservavimas
- Valgymo menas
- Sveika mityba
Avienos patiekalai
Mums reikės:500 g minkštos avienos1,5 stiklinės perlinių kruopų200 g įvairių šaldytų daržovių1 svogūno1 arb. š. kmynųdruskos, šviežiai maltų juodųjų pipirųPopuliariausi receptai
Agurkai su garstyčiomis
Marinuoti čili pipirai
Tortas "Paukščių pienas"
Tortilijų užkandėlė su faršu
Agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis