pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Geriausi Padažai Prie Jautienos - Skonių Harmonija ir Tobulos Receptūros

Padažas: nedidelė detalė, visiškai pakeičianti kepsnio skonį

Ar žinote, kuo nuostabus yra grilyje keptas kepsnys? Nes jis gali būti kiekvieną kartą vis kitokio skonio, priklausomai nuo to, kokį padažą prie jo patieksite. Na, o parduotuvėse padažų yra gausybė – tik rinkis. Aštrių, saldžių, pikantiškų, azijietiškų. Kai jau visus išbandysite ir norėsis kažko naujo, galėsite pasigaminti savo.

Šaltinis:Turinio kontrolė – redakcijos rankose, projekto partneris tik inicijuoja ar palaiko temos viešinimąKepsniukai / 123RF.com nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidąTemos: 4 Skanumėlis Kepsniai Norfa: Praktiški patarimai Grilio patiekalai

Štai 10 gardžių ir nesudėtingų padažų receptų iš viso pasaulio, kurie praturtins jūsų grilio patiekalų skonį.

padažas prie kotletų

Paruošimas: 30 min Porcijos: 6 Šis džiovintų grybų padažas iš baravykų (galite keisti pievagrybiais), pagamintas su grietinėle, mano šeimai itin tinka prie pačių įvairiausių mėsos kepsnių. Net ir tas įprastas, kartais jau kiek pabodęs karbonadas ar mėsos kepsnys atgyja visai naujomis bei kitokiomis, dar neskanautomis skonio gamomis. Taipogi toks padažas tinka ir prie įvairių vištienos … Skaityti toliau

Troškinti kotletai padaže

2024/04/21 2023/10/18 pagal Karolina Puodžiūtė

Kotletų padaže receptas bet kokiam garnyrui. Labai skanu. Kalorijos 100 g: 116 kcal Porcijų skaičius: 4 asmenims Kada valgyti: pietūs 🙏 Mažas prašymas palikti komentarą. Noriu matyti tuos, kuriems patinka tai, ką darau. Tai man labai svarbu. 🍜 Ingredientai: Kotletai: Bet kokios maltos mėsos – 450 g (naudojau jautieną); Sūris 35% – 50g; Česnakai – … Skaityti toliau

Baltas padažas su grietinėle

2024/01/19 pagal valgome

Paruošimas: 20 min Porcijos: 4 Kaip pagaminti baltą padažą su grietine jau esu pasakojusi, o šį kartą papasakosiu variantą su grietinėle. Aš labai mėgstu šį švelnų padažą, kurio receptą atradau jau senokai. Galiu pasakyti, kad originalumas slypi paprastume. Šis labai paprastai pagaminamas baltas padažas bet kokį patiekalą padaro fantastišku! Toks baltas padažas itin tiks prie … Skaityti toliau